Fuşya Abiye Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Fuşya Abiye Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Abiye elbise satın almak gerektiğinde kombinlemesi kolay ve daha risksiz olduğu için genelde siyah veya gri gibi koyu renkler seçilir. Ancak tercihiniz parlak ve renkli abiyelerden yana ise sanılanın aksine ayakkabı ve aksesuar seçenekleri de oldukça çeşitlidir. Eğer siz de yaklaşan bir düğün, kına gecesi ya da mezuniyet gecesi için cesur bir fuşya abiye bakıyor ama altına hangi renk ayakkabıyı gideceğinizi bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. Endişelenmenize hiç gerek yok, birden fazla renk seçeneği ve birbirinden farklı modellere sahip olan ayakkabılar ile göz kamaştıran fuşya abiyelerinizi kolay bir şekilde kombinleyebilirsiniz. 

Fuşya Abiye Altına Hangi Tarz Ayakkabılar Giyilmelidir?

Abiyeniz ne kadar koyu, açık veya parlak olursa olsun, fuşya renk olması ile feminendir. Bu nedenle altına giyeceğiniz ayakkabı modelini kesinlikle modern tarzda tercih edebilirsiniz. Doğru ya da yanlış bir seçimden çok asıl ipucu, kendi tarzınızı ve zevkinizi seçimlerinize yansıtarak kombininizi şekillendirmektir. Fuşya abiyelerinizle kullanabileceğiniz renkte ve tarzda olan ayakkabılara göz atabilirsiniz.

  • Siyah renk ayakkabılar: Çarpıcı ve pratik bir kombinasyon! Her kadının dolabında mutlaka siyah stiletto veya bilek bağlama şeritli ayakkabı bulunur. Baskın olan bu iki rengi kullanarak uyumlu bir tezat oluşturabilirsiniz.
  • Lacivert renk ayakkabılar: Genellikle parlak pembe ayakkabı ile daha çok lacivert abiyeleri bir arada kullanılır. O halde bu kombini tersine çevirebilirsiniz. Fuşya abiye altına rugan lacivert ayakkabılar giyerek geceye damga vurabilirsiniz.
  • Bordo renk ayakkabılar: Evet, yanlış okumadınız! Son zamanlarda koyu bordo ayakkabı modellerini fuşya abiyelerin altında sıklıkla görebilirsiniz. İlk başta birbirlerini tamalayacaklarını düşünmeseniz de bu iki sıcak ton ile oldukça iyi tezat bir oluşturabilirsiniz. 
  • Parlak ve kontrast renk ayakkabılar: Çarpıcı ve fresh görünümü aynı anda yakalamak için tek yapmanız gerek cesur davranmak. Neon yeşili, sarısı veya narenciye tonlarının yanı sıra açık mavi ve kobalt mavi tonlarındaki ayakkabılar ile fark yaratabilirsiniz.
  • Nude renk ayakkabılar: Tabii ki daha nötr bir renk uyumu istiyorsanız ten rengi ayakkabılarla fuşya bir abiyeyi kombinleyebilirsiniz. Hatta ayakkabılarınızı ten renginizle eşleştirmek her zaman iyi bir fikirdir, çünkü bacak boyunuzu uzatır ve fuşya renk abiyenizi daha çok ön plana çıkarır.
  • Gold ve silver renk ayakkabılar: Ayakkabılarınız ve fuşya abiyeniz ile parlak bir kontrast arıyorsanız gold, rose gold ya da silver ayakkabı modellerinden başkasına bakmanıza gerek yok! 
  • Beyaz renk ayakkabılar: İlkbahar ve yaz düğünlerinde fuşya abiye tercih ediyorsanız beyaz renkte ayakkabılar ile canlı ve fresh bir kombine imza atabilirsiniz. 

Fuşya Abiye Altına Ayakkabı Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir? 

Aynı renk ayakkabı ve aksesuarları eşleştirmeye veda etmelisiniz. Hem çarpıcı hem de göz kamaştıran kombinleme sanatı ile katıldığınız davetlerde iz bırakabilirsiniz. Bununla birlikte, ayakkabı rengi ve modeli kombinleme sürecinde büyük bir rol oynar. Örneğin, bağcıklı ve bantlı olmayan stiletto ayakkabılar bacaklarınızı uzatır ve genellikle hemen her kıyafetle iyi gider. Ancak kesin olan bir şey var ki ayakkabı seçiminiz sizi mükemmel şıklığa ulaştırdığı gibi rüküşlüğün zirvesine de çıkarabilir. Bu yüzden aşağıdaki 3 önemli ipucunu daima aklınızda tutmakta fayda var.

  1. Ayakkabılarınızın ayağınızı tam olarak kavradığından emin olun. Çünkü kıyafetinizle uyumlu olsa bile yürümek sizin için bir kabusa, görenler için ise bir komedi sahnesine dönüşebilir
  2. Zıt renkler tercih edin. Fuşya abiye giyiyorsanız özgün ve yaratıcı olun. Ayakkabılarınızı zıt bir renkte tercih ederek uzun süre hafızalarda kalabilirsiniz.
  3. Tercih ettiğiniz fuşya abiye eğer payetli ve taşlı ise nötr renkli ayakkabılar ile kombini boğmadan abiyenizin tasarımını ön plana çıkarabilirsiniz.

Her zevke hitap edebilecek birbirinden farklı renk ve tarza sahip ayakkabı modellerine ulaşmak için hemen şimdi egelin’i ziyaret edin!


 
Etiketler: Fuşya Abiye Altına Ayakkabı Seçimi
Ocak 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR