Yeşil Abiye Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Yeşil Abiye Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Yeşil renk abiye elbiseler oldukça dikkat çekici ve göz alıcıdır. Siyah gibi nötr renklerin arasında ön plana çıkarak dikkatleri üzerinize çekmenize yardımcı olurlar. Üzerinize çok yakışan yeşil bir abiye elbise bulduğunuzda geriye sadece son dokunuş olan ayakkabı tercihiniz kalır ve üzerinizdeki kıyafeti zirveye çıkaracak olan parçanız abiye kıyafetlerde ayakkabıdır. “Yeşil abiye altına ne renk ayakkabı giyilir?” sorusunun cevabı yeşilin tonlarına göre değişecektir. Yeşilin pek çok farklı tonu vardır ve her tonu için abiye ayakkabınızın rengini dikkatlice seçmeniz gerekir. Yeşil abiyeler için uygun olan ayakkabı renkleri ise şunlardır:

  • Metalik renkli abiye ayakkabılar
  • Gold renkli ve işlemeli abiye ayakkabılar
  • Gümüş renkli abiye ayakkabılar
  • Platin renkli abiye ayakkabılar
  • Fildişi renkli abiye ayakkabılar
  • Siyah renkli abiye ayakkabılar
  • Toprak ve nude tonlardaki abiye ayakkabılar

Koyu Yeşil Abiye Altına Hangi Tarz Ayakkabı Tercih Edilmeli?

Orman yeşili bir abiye kıyafet, içerisinde toprak tonları ve siyaha yatkın yeşiller barındırabilir. Böyle bir tercih resmi gece yemeklerinde ve kutlamalarında yapılabilir. Daha resmi fakat bir o kadar zarif görünmenizi sağlayacak olan yeşilin bu tonu, zümrüt kadar canlı olmadığı için altına tercih edeceğiniz ayakkabı klasik bir tavır sergileyerek siyah olabilir. “Koyu yeşil abiye altına hangi tarz ayakkabı tercih edilmeli?” dendiği zaman en klasik tercih siyah stiletto’lar olacaktır.

Çok fazla kontrast oluşturmadan elbisenizin derin rengini vurgulamanıza yardımcı olur.

Siyah Karnıyarık Simli Taşlı Abiye Ayakkabı modeli kıyafetinizin altında adeta parlayacak bir modeldir. Koyu yeşil abiye kıyafetlerinizin altına gümüş renkli abiye ayakkabılar tercih ederek de oldukça şık ve zevkli bir çizgi yakalayabilirsiniz. “Yeşil abiye altına ne renk ayakkabı giyilir?” sorusuna verilecek bir diğer cevap ise kesinlikle metalik renklerdeki abiye ayakkabılardır. Üstü Taş İşlemeli Saten Platin Abiye Ayakkabı modeli ile Taş Bantlı Kalın Topuk Abiye Ayakkabı modeli metalik ayakkabılar için tercih edebileceğiniz seçeneklerdir.

Sıcak yeşil tonları ile altın rengi abiye ayakkabıları da nokta atışı tercihler olacaktır. Altın rengi ayakkabıların görüntüsü ve duruşu rengi itibarıyla özenle seçilmiş olduğunda istenilen görünümün yakalanmasını sağlar. Bilekten Astarlı Topuklu Abiye Gelinlik Ayakkabı, Altın Aynalı Bilekten Tek Bantlı Abiye Ayakkabı ya da göz alıcı taş işlemeleri ile ön plana çıkan Gold Taşlı Önü Kapalı Arkası Açık Abiye Ayakkabı modelleri sıcak yeşil tonlarına sahip abiye elbiselerin altına tercih edilebilecek en çarpıcı modellerdir.

Koyu yeşil abiyelerinizi ciddiyetten biraz daha arındırmak ve sıcaklık katmak isterseniz şampanya rengi ve bej abiye ayakkabıları tercih ederek klas ve sıcak bir tarz yakalayabilirsiniz. Yaz aylarında ise fildişi rengi ile kombinleyeceğiniz yeşil abiyeleriniz göz kamaştırıcı olacaktır. Zamansız görünüme sahip fildişi tonlu ayakkabılar beyaz kadar keskin olmamaları ve inci takılar ile kombinlenmeye müsait duruşları sayesinde yaz gecelerinin düğün, kına gibi organizasyonları için kurtarıcı olabilir. Topuk İnci ve Taş İşleme Sedef Abiye Ayakkabı modeli göz atabileceğiniz fildişi modeller arasındadır.

Yeşil Abiye Altına Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

“Yeşil abiye altına ayakkabı alırken nelere dikkat etmeliyiz?” dendiğinde öncelikle ayakkabının materyalinin kıyafetin materyali ile uyumlu olup olmadığına bakılmalıdır. Topuk boyu, kişinin bacak uzunluğuna ve kıyafetinin modeline göre tercih edilmelidir. Bilekten bağlamalı modeller tercih edilirken kısa abiyeler ya da yırtmaçlı uzun abiye elbiseler önerilir. Ayrıca bilekten bağlanan abiye ayakkabı modelleri bileğe vurgu yapar. İnce ayak bilekleri için oldukça zarif bir tercihtir. Bacak boyu kısa olan kişiler, bilekten bağlı modeller tercih ederken bacak boyunu kısa gösterme ihtimali olduğunu göz önünde bulundurmalıdır.

egelin’de yüzlerce abiye ayakkabı modeli bulunur. Siz de egelin üzerinden hayal ettiğiniz abiye ayakkabınızı bulabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.
Etiketler: Abiye Ayakkabı Seçimi
Ocak 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR