Bordo Abiye Altına Hangi Renk Ayakkabı Giyilir?

Bordo Abiye Altına Hangi Renk Ayakkabı Giyilir?

Şu an kış mevsiminde olsak da kapalı alanlardaki özel geceler tüm hızıyla devam ediyor. Davet, nişan, kına, düğün gibi gecelerin olmazsa olmaz tek parça kıyafeti ise abiye. Farklı renk ve modeldeki abiyeler kadınlar tarafından tercih ediliyor. 

Bordo renk abiye kışın çok sık kullanılıyor. Özel gecelerin vazgeçilmez renklerinden biri haline gelen bordo, pek çok renk tonuyla uyum sağlaması açısından da kullanım avantajı sunuyor. Bir abiyenin en önemli tamamlayıcısının ayakkabılar olduğunu biliyoruz. Abiyenizle renk ve model bakımından uyum sağlayan bir ayakkabı, katıldığınız geceye damga vurmanızı sağlar. Peki, bordo abiye altına ayakkabı seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli? Bu sorunun cevabını bulmak o kadar da zor değil. 

Bordo Abiye Altına Hangi Tarz Ayakkabılar Giyilmeli?

İyi bir kombin birbiriyle uyumlu parçalar içerir. Giyeceğiniz abiyenin altına ayakkabı seçerken abiyenin rengiyle birlikte boy ve model gibi özelliklerine de bakmanız gerekir.

  • Eğer midi, mini, uzun boy veya kalem model abiyeniz varsa şık ayakkabılar tam sizlik! Farklı tarzlara hitap eden abiye ayakkabıları hem sade renk bir abiyeye hareketlilik katacak hem de gösterişli bir abiyeye uyum sağlayacak, ortak noktaları şıklık olan farklı model ayakkabılardan oluşmaktadır. 
  • Klasik şıklığı yansıtan ayakkabı modellerinden biri stiletto seçenekleridir. Abiyesini görkemli bir ayakkabı şıklığıyla tamamlamak isteyenler için taşlı, çapraz taşlı, tül taşlı ve saten stiletto ayakkabılar bulunurken sade şıklık isteyenler için de önü kapalı arkası açık, şeffaf ve taşsız modeller vardır. Abiyelerle birlikte sıklıkla kullanılan stiletto modelleri, ayakkabı dolabınızın vazgeçilmezi olmaya aday! 
  • Eğer tercihiniz daha farklı bir modelse bilekten bağlamalı, ince taş bantlı, çapraz bantlı ayakkabılara da şans verebilirsiniz. İnce, dolgu, yüksek veya kısa topuktan oluşan bu model ayakkabıların hem sade hem de gösterişli seçenekleri bulunur. 

Bordo Abiye Altına Ayakkabı Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli? 

Abiye tek parça bir kıyafet olduğu için onunla birlikte kombinleyeceğiniz parçalar ekstra önem taşır. Abiyenizi seçerken gösterdiğiniz önemi ayakkabı seçiminde de sergilemeniz gerekir. Kışın çok kullanılan renklerden olan bordo, zor bir renk değildir. Hem günlük hem de şık giyimde farklı tonlarla uyum sağlayan bu renk, başta siyah olmak üzere bej, altın, ten rengi ve gümüş tonlarıyla da kullanılır. 

Moda dünyasının vazgeçilmez rengi olan siyah, ayakkabı da dahil olmak üzere pek çok parçada hüküm sürmektedir. ‘’Kurtarıcı renk’’ olarak bilinen siyah, bordo ile iyi bir uyum yakalar. Şık olduğu kadar rahat bir gece geçirmek isteyenler için de, şıklığına şıklık katacak taşlardan vazgeçemeyenler için de açık ve kapalı siyah ayakkabı seçenekleri var! Şıklığınıza, asaletin rengi siyah ile bir dokunuş yapmak isterseniz bu ayakkabılara şans verebilirsiniz. 

Farklı renklerde kendini gösteren bordo renk abiyeler sadece siyahla değil, altın ve gümüş gibi gösterişli tonlarla da uyum sağlıyor. Bu renk ayakkabılar abiyenize farklı bir hava katarak onu bambaşka bir forma dönüştürüyor. Bu renk ayakkabıların bazıları taşlarla kendilerini belli ederken bir kısmı da modeliyle fark yaratıyor. 

Eğer tercihiniz sadelikten yanaysa ve katıldığınız gecenin özel olması sebebiyle ayakkabınızın şık detaylarla kendini göstermesini istiyorsanız topuklu ve bej rengi ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Zarif bir şıklık sunan bu ayakkabıların arka kısmında bulunan fermuarı, onu kolay bir şekilde giyip çıkarmanıza olanak sağlar. 

Farklı zevklere uygun ayakkabıların olduğu egelin’de, abiyenize uygun bir ayakkabı bulmanız çok kolay! Katılacağınız özel gecede abiye ve ayakkabı uyumuyla beğeni kazanmak istiyorsanız egelin’i ziyaret etmeyi unutmayın! 


 
Etiketler: Abiye Ayakkabı Seçimi
Ocak 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR